top of page

De Buurman zoekt jou!

Kunnen we jou midden in de nacht wakker maken voor overheerlijke Italiaanse koffie en heb je een warm hart voor anderen? Vind je het leuk om in een enthousiast team van vrijwilligers te werken, en ga je net als wij voor topkwaliteit?
 

Deelcafé De Buurman is een non-profit koffiehuis in de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam, dat – sinds september 2016 – van maandag tot zaterdag geopend is voor ontmoeting, gezelligheid en de lekkerste koffiespecialiteiten. Onze missie? Een goede buur zijn voor elkaar! Hoe we dat doen? Een hartelijk welkom, een ongedwongen sfeer en inmiddels liefst 7 vaste activiteiten. Én niet te vergeten .. de winst van het koffiehuis komt 100% ten goede aan goede doelen waar Hardinxvelders ‘ver weg’ bij betrokken zijn!
 

Op verschillende dagen hebben wij vacatures. Bekijk deze op : http://www.deelcafedebuurman.nl/vacatures en kom ons team van ‘deelgenoten’ versterken! Interesse? Stuur een mail naar deelgenoten@deelcafedebuurman.nl of kom eens langs!
 


Peulenstraat 159
3371AL Hardinxveld-
Giessendam

 

deelcafedebuurman.nl 
facebook.com/deelcafedebuurman

23 sept : Burendag bij Deelcafé De Buurman! 

GRATIS

 

2e kop koffie of thee


 

Neem je buurman of -vrouw mee en trakteer op burendag eens bij Deelcafé De Buurman!

Deelcafé De Buurman is zowel kinder- als rolstoelvriendelijk ingericht. We zijn op 23 sept. open van 09:00 - 17:00. Welkom!

KANJER!

dankzij jou


 

kunnen we praktisch 'een goede buur zijn' en Deelcafé De Buurman elke dag een stukje beter maken!

Ontzettend bedankt voor al je inspanningen voor Deelcafé De Buurman! We waarderen het enorm dat je mee wilt werken aan onze gezamenlijke droom, en hopen nog heel lang samen te werken!

bottom of page