top of page

Projecten "delen ver weg"

De horeca-opbrengsten van Deelcafé De Buuf komen 100% ten goede aan projecten van Giessenburgers wereldwijd. Met de winst van elke kop thee, overheerlijke latte of vers gebak draagt u dus direct bij aan deze projecten!

Elke maand wordt de opbrengst feestelijk overhandigd aan een initiatief van een Giessenburger "ver weg", die betrokken is bij een project waarbij de focus ook telkens op het welzijn van de ander ligt.

Naast het financieel ondersteunen proberen we door middel van informatieverstrekking en presentaties en/of films ook een platform te bieden waarmee de projecten aan bekendheid kunnen winnen. Zodoende willen we contacten en links leggen met projecten wereldwijd. Om betrokken te zijn, te delen in tijd en aandacht op afstand, maar ook zeker niet in de laatste plaats om juist Giessenburgers die op zoek zijn naar meer invulling de opties te kunnen tonen en te inspireren

Bent u zelf betrokken bij een project, of kent u mensen die beslist eens onder onze aandacht zouden moeten komen? Kom gerust langs of neem contact met ons op via de website! Lees van tevoren ook alvast de vereisten om in aanmerking te komen voor een bijdrage:

 

 

 Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die tot op heden een bijdrage hebben ontvangen van Deelcafé De Buuf en klik op de links voor meer informatie.

Tot nu toe gedoneerd : €15.000,-! 

bottom of page